Producten

In de salon word gebruik gemaakt van de producten van AINHOA.

Ainhoa is een zeer complete lijn met een vleugje Spaanse passie dat inmiddels al 15 jaar op de markt is. In meer dan 30 landen worden de producten enthousiast ontvangen. Mede door de hoge kwaliteit, het innovatieve karakter en de goede resultaten.

Ainhoa biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige, innovatieve huidverzorgingproducten. De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit. Ainhoa voert voortdurend uitgebreide marktonderzoeken uit, met als doel aan de vraag en behoefte van de cosmeticamarkt te voldoen. Het resultaat hiervan is de ontwikkeling van nieuwe producten die aansluiten bij het basisprincipe van Ainhoa: kwaliteit en resultaat! Daarnaast zijn de producten dierproefvrij!

Ainhoa biedt huidverzorging voor ieder huidtype en voor speciale problemen. De Ainhoa huidverzorging bestaat uit diverse basisseries en aanvullende series met ieder hun eigen specialiteit

Olive 
De Olive lijn is geschikt voor ieder huidtype. De legendarische olijfboom en de uit haar vruchten verkregen olie spelen al een rol sinds mensenheugenis. En vanaf het begin speelt olijfolie niet alleen een rol bij het verrijken van voedsel, maar wordt het ook toegepast bij verschillende culturele rituelen en bij diverse cosmetische massage- technieken. Sinds duizenden jaren maakt men in verschillende culturen, zoals bij de Egyptenaren en de Romeinen, gebruik van olijfolie voor gezichts- en lichaamsverzorging. Het is een mediterrane luxe voor de huid. Jaren van onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van een innovatieve, technologie voor de productie van huidverzorgingsproducten op basis van zuivere olijfolie.
De Producten zorgen voor een zachte en soepele huid en houden vochtbalans op peil. Tevens beschermen de Olive producten de huid tegen vroegtijdige veroudering.

Royal Jelly
De Royal Jelly lijn is geschikt voor een droge, vochtarme en vermoeide huid. De lijn is ontwikkeld om de gevolgen van het veroudering proces en uitdroging van de huid te voor komen en te behandelen. Dit is mogelijk door de combinatie van speciale bestanddelen. Royal Jelly is een afscheidingsproduct van de Pharynx klieren van de werkbijen, welke bijna de hele groep van vitamine B,C,D en E, kalium, fosfor , ijzer, koper, siliconen en grote hoeveelheden eiwitten en koolstof bevat. Deze eigenschappen bevorderen de tint, elasticiteit en soepelheid van de huid en hebben een natuurlijke, antiseptische werking tegen oppervlakkige bacteriën.

Vitaminal
De vitaminal lijn is geschikt voor de vette en onzuivere huid. De lijn heeft als doel de talgafscheiding in balans te brengen, de opperhuid te regenereren (herstellen van de huid) en het glimmen tegen te gaan.
Vitamine A en E, regenereren en beschermen de huid en vertragen het huidverouderingsproces.
Samen met Hamamelis Extract, dat een adstringerende en ontstuende werking heeft, zijn het uitstekende bestanddelen voor de behandeling van de vette en onzuivere huid.

Luxe 
De Luxe lijn is over het algemeen geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder de vermoeide huid en de huid waarbij celvernieuwing nodig is. De lijn wordt bijzonder gemaakt door het bestanddeel:Kaviaar extract, deze is tijk aan voedende en herstellende eigenschappen die helpen om de celstructuur te stimuleren, te regenereren en te vernieuwen. Het kaviaarextract bevat de noodzakelijke elementen voor het behouden van de huidfuncties. Het verbeter de huidstructuur door er elasticiteit en kleur aan te geven. Dit geeft de huid een jonger aanzien.

 

Senskin